Menu Zavřeno

Yellow Gym - příběh vzniku a současnost

Yellow GYM je jedinečné venkovní fitko, kde si na své přijdou crossfiteři, milovníci činek, vzpěrači, kulturisté, gymnasté, milovníci street workout, ale také ti, kteří se chtějí jen příjemně protáhnout.

Jak to ale všechno začalo?

Během ekologicky a společensky prospěšné akce pořádané Burton Snowboards CZ ve Žlutých lázních jsem se seznámil s Liborem Votrubou, který provozuje tento sportovně-relaxační areál s letním kinem, sportovními aktivitami, bary, restauracemi nebo také relaxačními zónami.
Libor začal pod mým vedením dosahovat výborných výsledků a během naší spolupráce jsme došli k závěru, že Žluté lázně by byly perfektním místem pro vytvoření posilovny pod širým nebem, kterou by mohl navštěvovat každý. Nemluvě o tom, že se jedná o ideální lokaci pro otužování.
Napadla mě vzrušující myšlenka. Koncept Muscle Beach Venice v Kalifornii mi vždy přišel obdivuhodný, a protože to bohužel nemám za rohem, řekl jsem si: „Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.”
Dostal jsem volnou ruku pro realizaci celého projektu a na základě analýzy desítek unikátních světových venkovních posiloven jsem vytvořil koncept k přetvoření určených prostor ve Žlutých lázních.

Nastal čas pro uskutečnění mého snu. A protože všichni zúčastnění byli pro projekt neuvěřitelně nadšení, vše jsme realizovali za pouhé tři měsíce. 1. května 2019 v Praze vážně vznikla Muscle Beach vybavená tréninkovou konstrukcí vysokou 4,5 m, kettlebelly a jednoručními činkami do 40 kg, najdete tam také vzpěračské osy, Trap Barr, Box Jump nebo gymnastické kruhy. Prostě vše pro pořádný trénink.

Jak vznikal Yellow Gym

Vždy je prostor ke zlepšení a mým posláním je měnit pro vás Yellow GYM tak, aby odpovídal těm nejvyšším standardům v ČR. Vy si po individuálním tréninku s trenérem užijete skvělé atmosféry Žlutých lázní pod hřejícím sluncem, na travnaté i písečné pláži, dobré jídlo a další sportovní vyžití.
Otevření Yellow Gymu

Poslední cvičba roku 2019 (Ukončení sezóny)

Přijď si zacvičit k nám do Yellow Gymu. Kapacita je omezena na 100 členů, proto neváhej a přidej se včas!